+381 11 21 82 944
info@vakademija.edu.rs

07.03.2019.

14. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ОБРАЗОВАЊА „ПУТОКАЗИ“
11 Mar 2019

УЧЕШЋЕ ВАЗДУХОПЛОВНЕ АКАДЕМИЈЕ НА 14. МЕЂУНАРОДНОМ САЈАМУ ОБРАЗОВАЊА „ПУТОКАЗИ“

На 14. Међународном сајму образовања „Путокази“ који се одржава у Новом Саду од 07. до 09. марта 2019. године, Ваздухопловна академија је на штанду Министарства просвете, науке и технолошког развоја представила своју школу као подршка реализацији теме „Пословно име образовања из угла ученичких задруга, компанија и дуалног образовања“.

Захваљујући подршци Сектора за дуално и предузетничко образовање, Ваздухопловна академија је представила свој рад и досадашње искуство у начину на који подиже квалитет знања својих ученика као и њихово даље пословно усaвршавање.

На 14. Међународном сајму образовања „Путокази“ се поред представљања школа, оцењивао и квалитет рада образовно-васпитних установа и организација. Право учествовања су имале све образовно – васпитне установе које имају акредитацију односно дозволу за рад у области образовања и васпитања а оцењивање квалитета пријављених учесника обавила је Комисија, коју је именовао Новосадски сајам, при чему су чланови комисије истакнути стручњаци из области образовања и васпитања.

Као потврда свог досадашњег успешно оствареног рада Ваздухопловна академија је добитник Дипломе са великом златном медаљом у категорији Средње стручно образовање и васпитање. Добијено признање ће допринети даљем успешном раду у спровођењу дуалног образовања чиме ће се омогућити ученику да своје теоријско знање успешно примени у практичном делу и себе представи као комплетно спремног за даљи рад и усавршавање.