+381 11 21 82 944
info@vakademija.edu.rs

Single Blog Title

This is a single blog caption
12 Apr 2021

Пријава ученика за полагање пријемног испита

Драги родитељи,

Од понедељка (12.04) до петка (16.04) је пријава ученика за полагање пријемног испита за образовне профиле на којима се део наставе одвија на енглеском језику (Бинлингвална одељења). Пријаву можете обавити на два начина:

  1. Онлајн пријава за полагање пријемног испита за билингвална одељења на порталу Моја школа  од понедељка  (12.04) до четвртка (15.04).
  2. Пријава непосредно у просторијама Ваздухопловне академије од четвртка (15.04) до петка (16.04).

Приликом доласка у школу неопходно је поштовати све епидемиолошке мере. Потребно је одштампати и попунити писану пријаву коју можете да преузмете на  следећем линку. Поред попуњене пријаве потребно је доставити и фотокопију ђачке књижице основне школе (прва страна са сликом, страна на којој пише шифра ученика – добија се у Основној школи) и страна на којој је уписан успех ученика (на крају првог полугодишта осмог разреда). Ђачка књижица мора имати слику ученика и мора бити оверена од стране основне школе (печат преко слике), као и потпис ученика испод слике.

Пријемни испит ће бити одржан у просторијама Ваздухопловне академије 08-09.05.2021. Додатна упутства везана за полагање пријемног испита ће бити благовремено пастављена на сајт Ваздухопловне академије.