+381 11 21 82 944
info@vakademija.edu.rs

Контакт

Ваздухопловна академија
Булевар војводе Бојовића 2, 11158 Београд
+381 11 2182 944
+381 11 2183 008
Директор школе др Горан Цвијовић

direktor@vakademija.edu.rs
+381 11 21 82 944

 

 
Заменик директора Соња Божић

zdirektor@vakademija.edu.rs
+381 11 30 31 796

 

 
Помоћник директора Дракче Видојевић

vidojevic.d@vakademija.edu.rs
+381 11 30 31 795

    Ваше име *

    Ваш e-mail*

    Ваша порука*